KARAMAN / AYRANCI - Kavaközü Ortaokulu

Nis

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Ayın Yıldızı'' uygulamasında, Mart ayı için seçilen öğrencimiz 8/A sınıfından İbrahim SORKUNCUK olmuştur. Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Ayın Yıldızı'' uygulamasında, KASIM ayı için seçilen öğrencimiz 8/A sınıfından Erva Tuana ÇETİNER olmuştur. Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Haz

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasında bu hafta seçilen öğrencimiz 5/A sınıfından Hicran Ayşe DÖLEK olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

May

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasında bu hafta seçilen öğrencimiz 8/A sınıfından Ufuk DÖLEK olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

May

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasında bu hafta seçilen öğrencimiz 7/A sınıfından Halime NAVRUZ olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Nis

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasında bu hafta seçilen öğrencimiz 8/A sınıfından Münire Su DÖLEK olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Nis

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasında bu hafta seçilen öğrencimiz 7/A sınıfından İbrahim SORKUNCUK olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Nis

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasında seçilen öğrencimiz 5/A sınıfından Hasan Hüseyin İNCEDAL olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasında seçilen öğrencimiz 8/A sınıfından Fatmanur YAZİRLİ olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasında seçilen öğrencimiz 5/A sınıfından Zeliha SORKUNCUK olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasında seçilen öğrencimiz 8/A sınıfından Havva Nur ALTINSOY olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasında II.Dönem 2.haftasında seçilen öğrencimiz 7/A sınıfından Erva Tuana ÇETİNER olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulaması II. Dönem de devam ediyor. II.Dönemin ilk yıldızı 8/A sınıfı öğrencilerinden Esma NAVRUZ olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.