KARAMAN / AYRANCI - Kavaközü Ortaokulu

Ock

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasının 12. haftasında ikinci kez seçilen öğrencimiz 5/A sınıfından Hicran Ayşe DÖLEK olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasının 11. haftasında seçilen öğrencimiz 8/A sınıfından Melisa Nur SORKUNCUK olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasının 10. haftasında seçilen öğrencimiz 8/A sınıfından Fatmanur YAZİRLİ olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasının 9. haftasında seçilen öğrencimiz 7/A sınıfından Mehmet Eren ESER olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasının 8. haftasında seçilen öğrencimiz 8/A sınıfından Havva Nur ALTINSOY olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasının 7. haftasında seçilen öğrencimiz 5/A sınıfından Gülnur IŞIK olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz

Kas

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasının 5. haftasında seçilen öğrencimiz 7/A sınıfından Erva Tuana ÇETİNER olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Kas

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasının 4. haftasında seçilen öğrencimiz 5/A sınıfından Hicran Ayşe DÖLEK olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Kas

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasının 3. haftasında seçilen öğrencimiz 6/A sınıfından Murat Can YEL olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasının 2. haftasında seçilen öğrencimiz 8/A sınıfından İbrahim BİNARBAŞI olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuzda olumlu davranışları pekiştirmek ve akademik başarıyı arttırmak amacıyla başlattığımız ''Haftanın Yıldızı'' uygulamasında, seçilen ilk öğrencimiz  8/A sınıfı öğrencilerinden Münire Su DÖLEK olmuştur.Öğrencimize rozeti takdim edilmiştir.Göstermiş oldukları gayretlerden dolayı öğrencimiz ve ailesini tebrik ederiz.